banner
Homepage | Journalistiek | Tekstschrijven | Kleurentherapie | Contact
Communicatieadvies

Misschien is uw bedrijf te klein om een eigen communicatieadviseur in huis te hebben. Dan is het gemakkelijk als u indien nodig iemand in de arm kunt nemen die u bij tijdelijke projecten kunt inzetten.

Te denken valt aan het invoeren van een huisstijl: u hebt een nieuwe huisstijl laten ontwerpen maar dan? Hoe implementeer je het in de organisatie? Of u zit in een fusietraject en moet u twee organisaties bij elkaar brengen? Wat komt daarbij kijken, hoe bind je de twee partijen aan elkaar, welke mogelijkheden staan u daarvoor ter beschikking?
Of u moet een belangrijk onderwerp per brief aan uw medewerkers of uw klanten communiceren, dan luisteren de woorden heel nauw. De goede toon en de juiste verwoording van de inhoud zijn soms essentieel.
Maar er kan zich opeens ook iets heel vervelends voordoen waarmee u zich geen raad weet: crisiscommunicatie in de breedste zin. Goed communiceren naar eigen medewerkers, klanten, maar ook de pers is in die zaken van het allergrootste belang.

Ik heb een brede ervaring in communicatieadvies in zijn algemeenheid, maar ook in fusietrajecten, vervanging van huisstijlen en crisiscommunicatie.
Contact:
Boek
E-mail LinkedIn Overig
Tom van den Dungen 2012