banner
Homepage | Journalistiek | Communicatieadvies | Kleurentherapie | Contact
Tekstschrijven

Een folder, een advertentie, een website, een mailing, een rapport, een brief naar klanten: dagelijks komen deze zaken voorbij. Met knippen en plakken van bestaande teksten wordt het nieuwe document het meestal nčt niet of helemaal niet. Een teveel aan woorden is daarbij ook een veel voorkomende ‘fout’.
Precies opschrijven wat je bedoelt is soms moeilijker dan je denkt. Daarbij is een goede volgorde en opbouw van onderwerpen van belang voor het begrijpen van de tekst voor wie hij bedoeld is. Staat er net niet wat u bedoelt of is de tekst niet transparant, haken uw lezers al snel af. En dat is niet wat u wilt.
Na een gesprek met u of gewoon de aanlevering van een tekst zorg ik voor een heldere pakkende tekst, precies geschreven op de doelgroep.

Ook het corrigeren/redigeren of herschrijven van teksten is natuurlijk mogelijk. Maar ook de redactie/eindredactie van gehele brochures en tijdschriften kunt u aan mij uitbesteden.

Ik heb veel ervaring in het schrijven van teksten en advertenties, maar ook het maken/redigeren van tijdschriften en klantenmagazines.
Dit onder andere op het gebied van zorg en maatschappelijk werk, de agrarische sector, de techniek en de medische wereld.

Aangezien ik een goede samenwerking heb met een professionele dtp-studio en een drukkerij, kan ik het gehele traject voor u verzorgen.
Contact:
Boek
E-mail LinkedIn Overig
© Tom van den Dungen 2012